Leen van Deurzen

Kenny Verstraeten

Hallo,

Ik ben Kenny Verstraeten, 35 jaar en samen met mijn partner Ellen hebben wij twee dochters, Axelle en Roxanne.
Als kleinzoon van zelfstandige schippers aan zowel moeder als vader’s kant kwam ik op vroege leeftijd regelmatig aan boord en snel ontstond de liefde voor het water.
Later ben ik naar de binnenvaartschool gegaan en bracht ik mijn vakanties het liefst door aan boord bij verschillende familieleden. Ik kom uit een grote schippersfamilie, enkel mijn ouders zijn aan de wal gebleven.
Na mijn opleiding ben ik gestart bij de sleepdienst. Hier heb ik 10 jaar gewerkt waarvan 4 jaar als sleepbootkapitein. Echter bleef de drang naar de binnenvaart te groot, waardoor ik toch de stap heb gezet en begonnen ben op de ‘MCS Tripoli’. Hier heb ik 5 leerrijke en mooie jaren beleefd.
Later werd het schip overgenomen door Merlin-group. Toen werd Jan de nieuwe eigenaar. Ik heb toen nog één jaar aan boord van de Tripoli gewerkt.
Gaandeweg werd de vertrouwensband sterker en heb ik de mooie kans gekregen om zelfstandige schipper te worden op ‘De Sayonara’. Deze kans hebben wij met beide handen gegrepen en ons aan dit avontuur gewaagd.
Zo is er stiekem toch een kleine jongensdroom tot werkelijkheid gekomen.

Wij zijn Jan en Merlin-Group hier dan ook heel dankbaar voor!

Groetjes Kenny en Ellen van AXRO Shipping.

axro shipping

Merlingroup

Wij zijn een participatie maatschappij in de binnenvaart. Deze maatschappij is opgericht anno 1995.

Contact

Stationsweg 1- 4241XH Arkel
Bel ons op +31 6 532 901 42
Ma - Vrij van 9.00 - 18.00

Nieuwsbrief

Aboneer je op onze nieuwsbrief en ontvang direct het nieuws zodra het gebeurt.