Jan Kleine

Jan Kleine

Als grondlegger van Merlingroup ben ik dankbaar en trots om te ervaren wat mooie transformatie het bedrijf in de loop van een 28 jaar heeft mogen doormaken.

Waar ik destijds begon als een ‘eenpitter’ op een klein containerscheepje is het bedrijf uitgegroeid tot een mooi samenwerkingsverband waar we met 9 units onze klanten kunnen bedienen. Steeds is kwaliteit en betrouwbaarheid onze strategie geweest, met als logisch gevolg dat op nagenoeg alle schepen steeds sprake is van een ‘lange termijn relatie’ met onze klanten.

Merlingroup ontleent zijn kracht aan het samenwerking met, en inzet van, alle compagnons die op de schepen hun input leveren. Omdat ieder schip/bedrijf zijn eigen aanspreekpunt en mede-eigenaar heeft, zijn de lijnen naar bemanning en klanten steeds kort en helder wat ons product ten goede komt.

Mijn taken binnen Merlingroup, welke ik met veel plezier uitvoer zijn:

  1. algemeen aanspreekpunt voor klanten en leveranciers
  2. ontplooien van nautische strategieën met potentiële en bestaande klanten
  3. operationeel management
  4. technische en operationele ondersteuning aan compagnons vanuit een mentor perspectief
  5. begeleiding nieuwe projecten binnen Merlingroup

Hoewel Merlingroup stiekem soms meer tijd in beslag neemt dan gemiddeld is er ook zeker tijd gereserveerd voor ontspanning. Samen met mijn vrouw Monique maak ik graag lange toertochten op onze Can-am, en eens per jaar word minimaal 14 dagen vrij gemaakt om een vakantie in Azie te genieten. Overige hobby’s zijn fitness, lezen. Daarnaast vind ik een stuk rust en verdieping in dagelijkse beoefening van meditatie en yoga.

Merlingroup

Wij zijn een participatie maatschappij in de binnenvaart. Deze maatschappij is opgericht anno 1995.

Contact

Stationsweg 1- 4241XH Arkel
Bel ons op +31 6 532 901 42
Ma - Vrij van 9.00 - 18.00

Nieuwsbrief

Aboneer je op onze nieuwsbrief en ontvang direct het nieuws zodra het gebeurt.