Aad Kleine

Aad Kleine

Een topprestatie lever je als team. Team MerlinGroup levert dagelijks een topprestatie doordat iedereen vanuit zijn of haar eigen kracht het maximale geeft. Binnen de MerlinGroup richt ik me op het oplossen van juridische, verzekeringstechnische en bedrijfskundige vraagstukken. Ik geloof dat er in dat er voor alles een oplossing is. Kan niet bestaat niet. Ik ben een bruggenbouwer en door verbindingen te leggen binnen en buiten de MerlinGroup ga ik voor de beste oplossing.

Vanaf 2019 bouw ik mee aan de MerlinGroup. Wat begon als een opdracht als adviseur is nu een vaste managementrol van waaruit ik verder bouw aan de MerlinGroup. In de 12,5 jaar voor de MerlinGroup ben ik actief geweest als interimmer en (management) consultant binnen de bank- en verzekeringswereld. Kennis en ervaring die samen met mijn juridische en bedrijfskundige achtergrond goed van pas komt binnen de MerlinGroup.

Buiten mijn werk bij de MerlinGroup hoef ik mij niet te vervelen. Naast een bedrijf in de financiële dienstverlening heb ik ook een groot maar heel gezellig gezin. Samen met mijn vrouw Esther heb ik 5 kinderen in de basisschoolleeftijd. Zaterdagen zijn dan ook goed gevuld met leuke dingen doen met het gezin en het aflopen van sportclubs. Ook daar dus een team dat gaat voor een topprestatie. De balans tussen het team MerlinGroup en het team Thuis zorgt er voor dat ik ook een topprestatie kan leveren iedere dag.

Merlingroup

Wij zijn een participatie maatschappij in de binnenvaart. Deze maatschappij is opgericht anno 1995.

Contact

Stationsweg 1- 4241XH Arkel
Bel ons op +31 6 532 901 42
Ma - Vrij van 9.00 - 18.00

Nieuwsbrief

Aboneer je op onze nieuwsbrief en ontvang direct het nieuws zodra het gebeurt.